MO'HELLI

Lashes n More

Contacteer ons!

Bel ons
Bent u onzeker over uw te dunne of te fijne wenkbrauwen?

Bereik meer met wenkbrauwextensions

Uw wenkbrauwen zijn bijzonder bepalend voor de uitstraling van uw gezicht. Hebt u van nature dunne wenkbrauwen, zijn deze door omstandigheden erg fijn geworden of hebt u last van een litteken boven de ogen? Bij Mo’helli in Lier is schoonheidsspecialiste Jill Lenhardt gespecialiseerd in wenkbrauwextensions.

Natuurlijk uitziende wenkbrauwen dankzij onze gekwalificeerde technieken

Wanneer u kiest voor een wenkbrauwextension, vullen wij uw wenkbrauwen op met synthetische haartjes die er natuurlijk uitzien en erg zacht aanvoelen. Deze worden zorgvuldig via een bepaalde techniek geplaatst, daarna geven we uw wenkbrauw vorm. Wenkbrauwspecialiste Jill volgde hiervoor een opleiding bij Brow Styling.

Even bijwerken? Kom gerust eens langs

Ook wanneer de browextensions na twee weken opnieuw bijgewerkt dienen te worden, kan u simpelweg een afspraak maken bij  Mo’helli.

Kies voor microblading: een revolutie in semi-permanente make-up.

Jill Lenhardt volgde een gerenommeerde opleiding in semi-permanente make-up, gekend als microblading. Via deze methode gaat de inkt niet verder dan de 1e huidlaag. De make-up houdt vervolgens ongeveer een jaar, maar is niet blijvend. We zijn ons hier volop in aan het specialiseren, dus vraag gerust meer informatie.

Wenkbrauwextensions in Lier? Aarzel niet om snel een afspraak in te plannen. Bel ons vandaag nog op!

Clikc+