MO'HELLI

Lashes n More

Contacteer ons!

Bel ons

GET TRAINED BY MO'HELLI

Voor een beter overzicht en datums van onze opleidingen ga dan naar onze website voor trainingen en producten via volgende LINK

 

 

OPLEIDING ONE BY ONE WIMPEREXTENSIONS

 

De nieuwste trend in Belgie! Het is niet meer uit de beauty wereld weg te denken. Voor iedereen die in de beauty branche werkt of wil gaan werken is dit de kans om een professional te worden.

 

De opleiding wimperextensions van Lenhardt Jill is de basis voor een succesvolle wimperstylist! Tijdens deze opleiding komen niet alleen theoretische kennis en plaatsingtechnieken voor wimperextensions aan bod maar ook salonmanagement om een succesvolle wimperextensionsalon op te starten. Tijdens de cursus wordt de haartje voor haartje techniek geleerd. Dit zijn individuele wimperextensions die 1 voor 1 op de natuurlijke wimper worden geplaatst. Na het volgen van de training kunt u het plaatsen van wimperextensions ook als extra service aanbieden in uw bestaande salon.

 

 

Wat ziet u allemaal tijdens deze cursus?

 • Theorie
 • Uitleg producten
 • Plaatsingstechnieken
 • Plaatsen van de wimpers op een model (waar u zelf voor gezorgd hebt)
 • Plaatsen en verwijderen van wimperextensions
 • Refill behandeling
 

Aan het begin van de cursus ontvangt u een theorieboek en een starterskit met daarin alle benodigdheden voor de cursus en voor het plaatsen van de wimpers. U bent dus niet verplicht om extra producten af te nemen. 

Aan het einde van de dag krijgt u dan uw certificaat en zullen wij al uw eventuele vragen beantwoorden. Ook is er na de training voldoende gelegenheid om extra producten in te kopen van Lenhardt Jill.

 

Wat bevindt zich in een starterskit?

 

 • Theorieboek Mo'Helli
 • 2 tweezers
 • 2x Wimperextensions tray natural Mix
 • Micro tape,strong & soft
 • Reinigingsflesje
 • Gel eye pads
 • Sooting solution
 • Lash glue
 • Lash Gel remover
 • Black mascara coating
 • Micro brushes
 • Mascara brushes
 • Primer
 
 
Bij MO'HELLI wordt u getraind door een vakbekwame wimperstyliste Jill Lenhardt die jarenlange werkervaring heeft in de wimperbranche.
 
De prijs voor deze cursus is 399.00 € excl. BTW. In Lier werken we steeds in prive groepen met maximaal 4 personen in de plaats van dit bedrag zal u een persoonlijkere training krijgen ten voordele van uw zelfzekerheid en prestatie. In dit trainingspakket zit een starterspakket inbegrepen.
 

OPLEIDING PERFECTIETRAINING

Bent u al een gecertificeerd wimperstylist (one by one techniek) met aantoonbare werkervaring dan kunt u bij ons de perfectie training volgen. Tijdens de perfectietraining leert u alle tips & trucs voor het perfect plaatsen van wimperextensions. Bent u nog onzeker in uw vak dan is deze training zeker aan te raden.

 

De volgende onderwerpen worden behandeld:

 • Refill behandelingen
 • Werken onder tijdsdruk
 • Hoe plaats ik wimperextensions recht
 • Werken met moeilijke klanten
 • Hoe ga je om met moeilijke wimpers?
 • Welke dikte gebruik je?
 • Hoe bouw je de wimperextensions op?
 • Hoe combineer je verschillende wimperextensions met elkaar?
 • Gebruik van nieuwe diktes en krulsoorten
 • Hoe overload ik de wimpers niet
 • Hoe ga ik om met klachten en hoe kan ik klachten voorkomen? 

 

De prijs voor deze cursus is 125.00 € excl. BTW. In Lier werken we steeds in prive groepen met maximaal 4 personen in de plaats van dit bedrag zal u een persoonlijke training krijgen ten voordele van uw zelfzekerheid en prestatie. In dit trainingspakket zit een starterspakket inbegrepen.
 

OPLEIDING RUSSIAN VOLUME

Bent u een ervaren wimperstylist en wilt u zich nog meer specialiseren in het wimpervak?

De Russian volume oftwel "volume lashes" is een innoverende techniek. Tijdens deze cursus leer je nog meer volume te creëeren met 4 verschillende technieken. Met deze nieuwe technieken wordt gewerkt met de dunste en zachtste wimpers uit het Lash eXtend assortiment. Deze cursus is uitsluitend voor ervaren wimperstylistes.De training bestaat uit 1 intensieve dag waar de 2D tm 6D lashes (4 technieken) worden behandeld. Uiteraard leert u ook verschillende creaties te maken en de refill behandelingen die hier bij horen.

 
De prijs voor deze cursus is 249.00 € excl. BTW. In Lier werken we steeds in prive groepen met maximaal 5 personen in de plaats van dit bedrag zal u een persoonlijke training krijgen ten voordele van uw zelfzekerheid en prestatie. In dit trainingspakket zit een starterspakket  inbegrepen.
 
 

OPLEIDING LASHLIFTING

Wilt u zich nog meer verdiepen in het wimpervak naast alleen het plaatsen van wimperextensions? Deze behandeling is een ideale aanvulling voor in uw salon als u werkzaam bent als wimperstylist of schoonheidsspecialiste.

Lash lifting is een behandeling om de natuurlijke wimpers te krullen zonder gebruik van wimperextensions of mascara.

Let op de Lash lifting Van Intensive is anders dan de standaard behandeling wimperpermanent. Bij onze techniek worden geen rolletjes gebruikt. De behandeling is dus pijnloos en absoluut niet schadelijk voor de natuurlijke wimpers omdat er gebruik wordt gemaakt van siliconen pads en goedgekeurde vloeistoffen.

 
 

De prijs voor deze cursus is 225.00 € excl. BTW. In Lier werken we steeds in prive groepen met maximaal 5 personen in de plaats van dit bedrag zal u een persoonlijke training krijgen ten voordele van uw zelfzekerheid en prestatie. In dit trainingspakket zit een starterspakket  inbegrepen.

 

 

 

OPLEIDING POWDERBROWS @ MO'HELLI

 

POWDERBROWS - WANNEER TE GEBRUIKEN, DETAILS EN VOORDELEN

PowderBrows is een techniek voor het aanbrengen van wenkbrauwen met een permanente make-upmachine met behulp van de combinatie van stippen en arcering om een ​​zeer natuurlijk, zacht poederachtig pixeleffect te bereiken. In tegenstelling tot conventionele permanente make-up bouwt de PowderBrows-techniek de wenkbrauwen op met een speciale schaduwtechniek.

De PowderBrows-techniek omvat het opvullen of verdikken van gebieden met een zachte of donkerdere kleur die varieert in transparantie. In tegenstelling tot microblading zorgt deze toepassing ervoor dat er geen ruwe randen zijn en de schaduwen maken de look iets zachter.

In deze cursus leer je de kunst van de PowderBrows-techniek door een permanente make-upmachine en de juiste schaduwnaalden te gebruiken. De cursus bereidt je voor op het ontwerpen en shapen van semi-permanente kleuren zodat het geheel lijkt op een zachte wenkbrauwmake-up alsook op het creëren van schaduwrijke wenkbrauwen met een subtiele schaduw van korrelige kleuren, die afstudeert van donker naar licht.

Met PowderBrows creëert u een zacht poedereffect voor uw klanten dat lijkt op wenkbrauwpotlood of poeder en ideaal is voor klanten die volledige en gedefinieerde wenkbrauwen willen. Deze techniek biedt een ideale wenkbrauwvorm door zachte schaduwen door een romig pigment in de huid aan te brengen. Het effect is vergelijkbaar met markeren met behulp van schaduwen, maar het grote verschil is dat het effect maandenlang blijft. Deze procedure is geweldig voor alle huidtypen, maar het beste voor een vette huid.

 

Powderbrows Voordelen:

- Zeer goed voor klanten die de voorkeur geven aan het make-up effect
- Natuurlijke look
- Dichtheid en meer een gedefinieerde look
- Perfect voor klanten met heel dun of heel weinig wenkbrauwhaar
- Voor klanten met on evenwichtig haar op de wenkbrauwen
- Voor iedereen die wenkbrauwhaar heeft verloren door plukken of ziekten is dit ook geschikt.
- Geschikt voor alle huidtypen
- Ook geschikt voor de vette huid
- deze behandeling heeft ook de beste genezingsresultaten

 

Info over de Opleiding:

Deze training is bedoeld voor personen die al enige ervaring hebben met wenkbrauwen.

De training zal worden verspreid over twee dagen.

Na elke training bij ons heeft u de mogelijkheid om uw eerste aankoop te doen in de winkel of de webshop met 15% KORTING.

 

Dag 1: 

 

Voormiddag:theorie en oefenen op latex

Middag:Hier gaan we eten tot 13u00, het eten word door ons voorzien voor jou en je model.

Namiddag:theorie en oefenen op model

 

INDELING VAN DE TRAINING:

Deze training start om 09u00 en eindigt rond 16u00, om 12u00 voorzien wij een lunch voor jou en je model.

Je ontvangt bij aankomst jouw starterspakket en het apparaat.

 

Op het einde van de dag krijg je jou certificaat mee.

 

Na een training bij MO'HELLI krijg je ook steeds onze WhatsApp zodat je ons steeds foto's en vragen kan sturen na de training wanneer je klanten gaan behandelen, zodat we jou kunnen blijven opvolgen en ondersteunen wanneer gewenst. 

 

In deze training zit ook een terugkomdag na ongeveer 4 weken (dag 2); dit voor het bijwerken van de brows van je model.

 

Adresgegevens:

Koningin Astridlaan 25

2500 Lier

 

Kostprijs:

€ 1850 excl. BTW en inclusief starterspakket en apparaat,

Gespreide betaling is mogelijk (op aanvraag)

 

Voor meer info kan u ons steeds contacteren via:

 

Tel:0487/77.48.35

Mail:info@mohelli.be

Henna Brow Art Training (2 dagen)

De Allround Brow training van Mo'Helli is de basis om een succesvolle wenkbrauwstylist te worden.

Tijdens de training leert u alles over de wenkbrauwen.

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen!

Brow Tycoon HENNA

Brow Tycoon is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Brow Tycoon is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna.

Inhoud training

De volgende onderwerpen komen aan bod in onze 2 daagse training:

 • Theorie wenkbrauwen
 • Diverse technieken shapen
 • Epileren met pincet, touw, kleuren (verf), waxen, kniptechniek
 • Hygiëne & veiligheid
 • Designing the perfect eyebrow
 • Henna kleuring technieken (Gebaseerd op de nieuwste Advanced henna training)

Twee dagen?

De training bestaat uit 2 intensieve dagen, elke dag wordt er voor een lunch gezorgd.

Voor dag 1 hoeft u voor geen model te zorgen. U dient zelf voor modellen te zorgen op dag 2.

Heeft u al ervaring in het shapen van wenkbrauwen? Epileren, waxen en/of threading? U bent toch niet helemaal tevreden over het eindresultaat omdat de klant geen haartjes heeft of er vallen gaten in de wenkbrauwen (b.v. door overmatig epileren van de klant/chemo/litttekens etc). Klik dan hier voor informatie over de 1 daagse training.

Kostprijs

De prijs voor de Mo'Helli training is 495,- euro exclusief BTW. In dit trainingspakket zit een starterskit ter waarde van 275,- euro exclusief BTW. Met deze kit kunt u van start gaan als Browstylist. Het is ook mogelijk om de training in 2 termijnen te betalen.

Mo'Helli werkt uitsluitend in kleine privé groepen van 4 personen.

Inhoud starterskit:

 • Theorieboek
 • Brow Tycoon henna pigmenten (4x)
 • Brow henna fixing lotion
 • Brow henna skin cleasing tonic
 • Brow henna tint remover
 • Fixing rozenwater
 • Schuin afgesneden penseel (3x)(Verschillende maten)
 • Mengbakje en maatlepel
 • Tweezer
 • Caliper
 • Microbrushes (100 stuks)
 • Mascara brushes (10x)
 • Cleanser
 • Developer
 • Natural brown verf
 • Light brown verf
 • Threathing touw
 • Zwarte nitrill handschoenen

 

 

Advanced Henna Brow Training
(1 dag)

Een browstylist zijn is meer dan alleen maar wat haren plukken en kleuren. Het is een ware kunst die wordt beheerst door vele jaren ervaring en duizenden wenkbrauwen. Als het op schoonheid aankomt, kan je cliënt emotioneel worden en is het jouw taak om haar te laten stralen.

Deze 1 daagse training is een perfecte aanvulling voor in uw salon.
U krijgt les van onze browspecialiste Lenhardt Jill. 
Tijdens de training leert u de basis over de gezichtsvormen en de daarbij horende wenkbrauwen. U begint dus bij het begin tijdens het theoriegedeelte. Na het theoriegedeelte zullen wij de hele middag overgaan op de modellen. In de praktijk zal voornamelijk de henna in deze training centraal staan.

Brow Tycoon Brow Henna

Brow Tycoon is het merk wat wij gebruiken in onze trainingen. Vrij van wreedheid en gemaakt in een ecologisch georiënteerde fabriek met een arbeidsethiek dat zorgt voor mens en natuur. Brow Tycoon is gemaakt van de fijnste geselecteerde henna.

Inhoud training:

 • Diverse technieken shapen
 • Design the perfect brows met make-up
 • Henna kleuring technieken.  

Kostprijs

Voor deze training dient u zelf voor modellen te zorgen. In de bevestigingsmail zal beschreven staan om hoeveel modellen het gaat. (maximaal 2 per persoon)

Mohelli werkt uitsluitend in kleine privé groepen.

De prijs voor de training is 295,- euro exclusief btw. U ontvangt een starterspakket, U kunt optioneel nog eventueel de verf en andere benodigdheden kopen met een korting van 15% na de training.

 

 

Inhoud starterskit:   

 

 • Theorieboek
 • Brow Tycoon henna pigmenten (4x)
 • Brow henna fixing lotion
 • Brow henna cleasing tonic
 • Brow henna tint remover
 • Rozenwater
 • Schuin afgesneden penseel (2x)
 • Mengbakje en maatlepel
 • Tweezer
 • Caliper
 • Microbrushes (100 stuks)
 

Voor al deze opleidingen kunt u telefonisch contact opnemen met MO'HELLI - JILL LENHARDT

Jill Lenhardt heeft haar eigen salon te Lier, Antwerpen waar ze haar eigen salon en herkent trainingslocatie heeft.

Wilt u graag een individuele opleiding ipv in een kleine groep? Dan komt er 100.00 € bij.
 

 

Clikc+